Larisse op Facebook

Larisse op Twitter

Larisse op Blogspot

Larisse op Pinterest

Larisse ®

 


beeld: Ben Deiman

beeld: Larisse®
 

 

larisse

Larisse… creëert, adviseert en inspireert. Haar verhaal is een unieke beleving.

Als gepubliceerd auteur schrijf ik voor diverse media. Van mijn hand zijn reeds verschillende culinaire titels verschenen, waaronder het unieke kookboek ‘Sterren van de hemel’ (2015). Maar ik blijf allerminst binnen de lijntjes! Naast mijn schrijfwerk maak ik culinaire programma’s voor radio en tv, train ik Food professionals en ben ik  bekroond productontwikkelaar. Ik ben specialist in allergeenvrij koken en allergenenbeheer in de culinaire praktijk en zie voedselovergevoeligheid graag als kans. Vanuit mijn bijzondere missie geef ik invulling aan projecten en vervul culinaire wensen. In alles wat ik doe, inspireer ik anderen en prikkel de culinaire creativiteit.

Larisse is als freelancer inzetbaar voor:

Ontwikkelen van receptuur op maat met uw product in de hoofdrol, voor (online) media en kookboeken.

Het verzorgen van trainingen, kookworkshops en inspiratiesessies op maat voor bijvoorbeeld Food professionals, maar ook consumenten.
Unieke training allergenen voor food professionals

Inspirerende lezingen , eventueel in combinatie met een culinaire performance of proeverij.

Culinair advies, bijvoorbeeld over uw product(lijn) of menukaart.

De culinaire invulling van radio en tv-programma’s.

Redactionele bijdragen.

Als inspirator met een bijzonder verhaal die een onvergetelijke indruk achterlaat.

 

Nieuwsgierig? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , ontmoet en beleef!