Larisse op Facebook

Larisse op Twitter

Larisse op Blogspot

Larisse op Pinterest

Larisse ®

Unieke training allergenen voor food professionals

Food Professionals stellen mij dagelijks veel vragen over de (nieuwe) allergenen wetgeving: wat moet, wat mag en wat kan? Samen met Marjan van Ravenhorst (Allergenen Consultancy) verzorg ik de door ons ontwikkelde en kwalitatief hoogstaande training 'Voedselallergie voor Food Service' (allergenen beheer voor food professionals uit o.a. horeca, zorg en ambacht). Deze zeer complete training wordt ondersteund door de NVWA en combineert (theoretische) kennis en inzicht in de wettelijke richtlijnen met een unieke praktische training op het gebied van allergenenbeheer in de (culinaire) praktijk. Na het volgen van deze training is niet alleen duidelijk wat de wetgeving van u als Food Professional verwacht, maar weet u ook welke kansen deze biedt en hoe u daar op in kunt spelen.  

Wij geven zowel een reguliere training (open inschrijving, klik hier voor trainingsdata en locaties) als in company en op maat trainingen. Daarbij kunnen wij de cursus bovendien geheel afstemmen op uw dagelijkse praktijk en eventuele culinaire vraagstukken. De in company is een aanrader voor grote bedrijven met veel food medewerkers, maar ook voor ondernemers binnen een overkoepelende organisatie en bijvoorbeeld alle Food Professionals binnen één gemeente die samen de training willen volgen. Meer weten? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   voor de mogelijkheden.